LOGIN   |   Forgot Password   |   Sign Up   
0 items
Home News & Activities About Us Membership Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ
Choose your Book
Malay Books  
English Books  
Indonesia  
Choose your Book Malay Books Agama Motivasi
 



this with your friends
Ubat Buat Anda Terkesan ()
by author SOFUAN SAADON, ,

Ini bukan buku kuliah perubatan, bukan juga kitab tabib handalan, tapi sejenis ubat jiwa buat para manusia.

Manusia ini macam-macam ragam, mereka suka tanya soalan pelik-pelik, namakan anak dengan nama yang pelik-pelik, buat perkara pelik-pelik. \\\\\\\\\\\\\\\"Wei, aku nak jadi macam hang lah!\\\\\\\\\\\\\\\" Ada ke patut nak jadi maca aku, dasar tak bersyukur langsung! Kadang jenuh aku nak jawab satu-satu soalan diaorang. Hidup ni taklah sesusah mana, asal kita set dalam kepada apa yang kita nak, sudah. Kadang ada perkara yang bagi kita tak penting, tapi tidak bagi dia. Berapa orang LIKE status Facebook pun, boleh jadi perkara yang penting baginya. Haih, macam-macam ragam manusia ni. Mungkin manusia perlukan UBAT untuk tidak bertindak pelik-pelik.

Apabila demam, kita akan mencari Panadol sebagai ubat. Sebetulnya ubat bukanlah rmenyembuhkan, tetapi sekadar melegakan. Hanya Allah SWT yang berupaya untuk menyembuhkan sesuatu penyakit. Begitu juga dengan kisah-kisah dalam buku UBAT ini.

Status : In Stock
Retail Price : RM22.00
Now Offer : RM22.00

ISBN:
9789670716770
Category:
Motivasi
Format:
KULIT NIPIS
Publication Date:
2016
Publisher :
MUSTREAD
Pages:
166
Dimensions (mm):
135 x 192 x 10
Weight:
0.30

 

Related Products




 

 

Recently Viewed




 

Home News & Activities About Us Membership Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ View Cart

 

 

Copyrights. All Rights reserved