LOGIN   |   Forgot Password   |   Sign Up   
0 items
Home News & Activities About Us Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ
Choose your Book
Malay Books  
English Books  
Games  
Indonesia  
Stationery  
Choose your Book Malay Books Novel Fixi
 



this with your friends
Jari <>
by author WAN SC, ,

“Tangan abang ni special. Tak sama macam tangan orang lain.”

“Macam mana Kimi tahu?”

“Sebab Kimi pun special macam abang.”

“Kimi pun boleh tengok masa silam orang lain?”

“Mata Kimi boleh detect semua orang yang special. Macam sekarang, Kimi nampak cahaya dekat tangan abang.”

“Jadi, Kimi nak abang buat apa?”

“Jangan cakap abang tak tau yang abang boleh download dan upload memori orang lain?”

“Sumpah abang tak faham apa yang Kimi cakap ni.”

“Selama hari ni abang buat apa je dengan tangan abang ni?”

“Abang tengok memori orang lain lah.”

“Abang boleh buat lebih dari tu.”

“Maksud Kimi?”

“Tak ada masa nak explain. Abang pegang tangan Kak Jue sekarang. Download semua memori dia.”

Status : In Stock
Retail Price : RM19.90
Now Offer : RM19.90

ISBN:
9789672128656
Category:
Fixi
Format:
KULIT NIPIS
Publication Date:
2018
Publisher :
FIXI
Pages:

Dimensions (mm):
120 x 186 x 22
Weight:
0.26

 

Related Products




 

 

Recently Viewed




 

Home News & Activities About Us Membership Job Opportunities Store Location Contact Us FAQ View Cart

 

 

Copyrights. All Rights reserved